In aceasta sectiune vei gasi toate informatiile necesare. Termeni si conditii de utilizare (TCU), utilizare acceptabila (AUP), politici de confidentialitate, conditiile de inregistrare a domeniilor precum si alti termeni specifici serviciilor din oferta noastra comerciala. In masura in care ai intrebari legate de termenii legali, te rugam sa ne contactezi in scris catre departamentul legal.

Termeni Universali de Utilizare a Serviciilor

 • Contact Furnizare Servicii

Politici Generale

Gazduire Web (Enduser si Reseller)

 • Gazduire Web. Utilizarea Acceptabila
 • Gazduire Web. Politica de Trimitere a Email-urilor

Politica de returnare a sumelor achitate

In calitate de client beneficiezi de o garantie neconditionata de 14 de zile. Garantia de 14 de zile se aplica tuturor serviciilor aflate in oferta curenta, exceptiile fiind listate mai jos, in primele 14 de zile de contract.

Daca in aceasta perioada nu esti multumit de calitatea serviciului furnizat de noi, poti solicita in scris la contact@googlewebmaster.ro returnarea sumei achitate. Pentru urmatoarele servicii nu beneficiezi de Garantia de 15 de zile:

 • Taxele de mentenanta
 • Taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard
 • Taxe achitate pentru prelungirea contractelor si/sau upgradeuri

Sumele care fac obiectul Garantiei de 14 de zile sunt returnate intr-un interval de maxim 30 de zile de la solicitarea ta. Returnarea sumelor achitate se face integral.

Pentru returnarea sumelor vom folosi aceeasi metoda, pe care tu ai folosit-o pentru a face plata catre noi, adica prin EuPlatesc sau prin transfer bancar.

Nu se accepta returnarea banilor in urmatoarele situatii:

 • Web Design – atunci cand site-ul / magazin online a fost predat clientului
 • SEO – atunci cand echipa noastra a inceput deja prestarea serviciilor cu tariful stabilit
 • Publicitate – atunci cand echipa noastra a inceput deja prestarea serviciilor cu tariful stabilit
 • Web Hosting – atunci cand echipa noastra a inceput deja transferul / instalarea / configurarea serverului
 • Pentru toate serviciile cu abonament lunar/anual – in timpul sau dupa incheierea contractului.

Clientul are posibilitatea sa solicite oricand doreste incetarea contractului, insa nu va fi rambursata nicio suma pentru perioada contractata deja, ci numai sumele care sunt platite in avans pentru perioadele urmatoare: se returneaza in 14 zile lucratoare banii platiti in avans de client pentru serviciile care trebuiau prestate luna urmatoare sau anul urmator, nici intr-un caz sumele pentru serviciile perioadei in aflate in curs de desfasurare.


Angajament de Calitate

SEO MARKETING SOLUTIONS asigura un angajament de calitate universal , numit in continuare SLA, pentru toate Serviciile Contractate. Intelegem prin Servicii Contractate urmatoarele: Gazduire Web, Reseller Hosting, Servere Virtuale, Servere Dedicate Gazduire Cloud, Web Design, SEO, Publicitate Online, Mentenanta, Programare IT, Aplicatii Mobile, Aplicatii Web. Daca vom determina ca intr-o anumita luna, fie ca urmare a unor probleme de infrastructura fie a unui echipament hardware defect nu am reusit sa ne indeplinim garantia de calitate a Serviciului Contractat, vom prelungi perioada contractuala cu perioada in care acesta nu a fost disponibil.

1. Garantie diferita in functie de Serviciu
In functie de tipul de Serviciu Contractat, garantia oferita este diferita.

2. Gazduire Web, Ecommerce, Business, Servere Dedicate si Cloud
Pentru toate Serviciile Contractate ce se incadreaza in aceste categorii oferim o garantie de 99,9% Uptime

Daca disponibilitatea Serviciului Contractat, este afectata o lucrare de mentenanta neanuntata sau un downtime neprogramat, vom prelungi valabilitatea Serviciului Contractat cu o (1) zi pentru fiecare ora de nefunctionalitate.

3. Contracte de tip Reseller si Servere VPS
Pentru toate Serviciile Contractate ce se incadreaza in aceasta categorie oferim o garantie de 99.9% Uptime

Primele patruzeci si cinci (45) de minute (echivalentul a 0,1%) de indisponibilitate a serviciului nu sunt luate in calcul.

Daca disponibilitatea Serviciului Contractat scade sub 99.9% vom prelungi valabilitatea Serviciului Contractat cu o (1) zi pentru fiecare ora de nefunctionalitate.

4. Alocare perioada de gratuitate
Prelungirea perioadei de valabilitate a Serviciului Contractat se face numai in baza unei cereri transmise catre departamentul plati cel mai tarziu in a 10 zi de la incidentul reclamat.

5. Limitari
Perioada maxima de prelungire este de o (1) luna de gratuitate a serviciului. Downtime-ul trebuie sa fie confirmat de unul din membrii echipei noastre de Support.

6. Exceptii
Conturile clientilor nu vor fi creditate conform acestui angajament de calitate , daca orice eroare respectiv nefunctionare a site-ului este cauzata sau generata de situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi:

 • razboaie
 • calamitati naturale
 • indisponibilitatea/intreruperea comunicatiilor
 • foc
 • atacuri informatice: virusi, hackeri, DDOS, Flood, SYN
 • cutremure
 • embargouri
 • actiuni ale autoritatilor legale competente
 • lucrari de intretinere anuntate
 • domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate de SEO MARKETING SOLUTIONS
  probleme de retea internet (in afara retelei noastre) cum ar fi furnizorul dumneavoastrare de internet sau orice alta cauza
 • nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa (scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online)

7. Amendament
SEO MARKETING SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a modifica termenii acestui Angajament de Calitate. Orice modificare va fi anuntata prin intermediul site-ului nostru.


Transfer Gratuit de la alt furnizor la SEO MARKETING SOLUTIONS

Iti oferim serviciul complet gestionat de inginerii nostri specializati in transferul site-urilor de la un alti furnizori la SEO MARKETING SOLUTIONS. Apeland la serviciul nostru vom transfera toate fisierele, bazele de date de la actualul furnizor de servicii de gazduire la SEO MARKETING SOLUTIONS.

De asemenea vom avea grija sa mentinem orice configuratie personalizata creata pentru site-ul sau site-urile tale. Dupa ce transferul a fost finalizat tot ce ai de facut este sa modifici name serverele, astfel incat transferul sa fie cat se poate de transparent si fara intreruperi.

Vrei sa beneficiezi de transfer gratuit ?

Tot ce ai de facut este sa comanzi unul din serviciile de gazduire web. Dupa ce contractul de la SEO MARKETING SOLUTIONS a fost activat este necesar sa trimiti un email la contact@googlewebmaster.ro urmatoarele:

1. Datele de acces la contul de gazduire de la vechiul furnizor.
2. Data si momentul din zi cand putem initia transferul.
3. Eventuale cerinte specifice pentru versiunea PHP compatibila cu site-ul tau.

Este important sa citesti informatiile de mai jos in legatura cu conditiile in care poate fi realizata migrarea.

De ce este foarte bun serviciul nostru de transfer ?

Pentru ca este GRATUIT atunci cand activati un nou abonament.

Informatii importante de stiut atunci daca apelezi la noi:

 • Transferul functioneaza pentru toate tipurile de platforme: cPanel > cPanel, Plesk > cPanel, orice > cPanel
 • Daca la vechiul furnizor aveti server dedicat sau server virtual accesul root ajuta la transferul transparent pentru conturi multiple.
 • Este recomandabil sa ne oferi date de acces pentru fiecare cont cPanel pe care doresti sa-l transferam. Iarasi accesul “root” este foarte util, totusi nu esential.

AUP. Politica de Utilizarea Acceptabila a Serviciilor

Politica de Utilizare Acceptabila a Serviciilor (denumita in continuare “AUP”) stabileste regulile de utilizare a Serviciilor contractate la SEO MARKETING SOLUTIONS. Sunteti de acord ca Dumneavoastra in calitate de Client, dar si utilizatorii Dumneavoastra veti folosi Serviciile respectand Contractul de Furnizare Servicii, dar si AUP.

Prin folosirea Serviciilor contractate sunteti de acord ca:

 • Nu va veti implica in activitati ce intra sub incidenta legii;
 • Nu veti transmite email-uri nesolictate sau bulk. Nu veti folosi Serviciul pentru a va angaja in activati de Spam sau Mail Bombing;
 • Toate email-urile transmise folosind Serviciul si care vor contine mesaje comerciale sau de reclama trebuie sa includa optiunea de dezabonare (opt out) pentru destinatar;
 • Nu veti realiza, atenta sau accesa fara autorizare site-urile, serverele sau conturile de gazduire ale SEO MARKETING SOLUTIONS sau ale altei parti;
 • Nu veti permite, sau accepta executia remote ale unor aplicatii, scripturi cu continut malitios folosind Serviciul contractat;
 • Nu veti falsifica semnaturi, nu va veti angaja in activitati de furt de identitate;
 • Nu veti rani sau cauta sa raniti minori in nici o forma;
 • Nu veti stoca informatii, continut, audio, video, poze cu pornografie infantila;
 • Nu veti gazdui sau opera servicii de streaming audio sau video;
 • Nu veti gazdui site-uri care folosesc cryptopools/contin scripturi de mining, promoveaza scheme de realizare bani prin cryptomonede, crypto exchange sau crypto airdrop;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care incalca dreptul de proprietate intelectuala, patente, secrete de servici sau de marca dar si orice alte drepturi ale unei terte parti;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri care promoveaza ura sau aduce injurii la adresa unei persoane sau grup etnic, solial, religios etc;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut ce contine virusi, troieni, viermi, ramsomware, spyware, adware, scareware, fisiere corupte, sau orice alt software cu continut malitios sau programe care pot intrerupe, limita functionarea sau pot distruge orice echipament, software sau hardware;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut ilegal sau software de tip Warez (Hacking/Phreaking);
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine orice software comercial, aflat sub incidenta drepturilor de autor, distribuit liber fara costuri. Includem aici dar fara sa ne limitam la fisiere Mpeg Layer 3 (MP3);
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine orice fel de servere proxy servere sau orice platforma similara;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine tracker Torrent, portale Torrent sau orice platforma similara;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care opereaza sau contine orice platforma de tip peer-to-peer;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut de tip adult, pornografic, obscen, hartuire sau in legatura cu abuzuri asupra copiilor;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine date personale, informatii private, imagini, fotografii, continut video sau orice material ce permite indentificarea unei persoane, incluzand copii fara acceptul lor sau dupa caz al parintilor in cazul minorilor;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine orice material, date ce sunt abuzive, false, amenintatoare, hartuitoare sau defaimatoare;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut cu stiri false, mincinoase, manipulatoare;
 • Nu veti folosi Serviciile contractate pentru a stoca site-uri, continut, link-uri catre continut care contine orice material ce promoveaza, sau sustine activitatile violente, de sclavie, de proxenetism sau de terorism.

Urmatoarele de exemple de continut, fara sa fie limitative, materiale, site-uri web sunt interzise pe toate serverele SEO MARKETING SOLUTIONS:

 • IRC Bots, Proxy Scripts, Warez, Site-uri ce promoveaza substante interzise, Site-uri de tip AutoSurf, IP Scanners, Programe de Brute Force, Mail Bombers si scripturi SPAM, site-uri ce promoveaza activitati ilegale sau orice alte site-uri ce promoveaza continut warez.

Orice material care in opinia noastra rezonabila este obscen sau amenitator va fi blocat imediat si eliminat de pe serverele noastre.

Folosind Serviciile contractate la SEO MARKETING SOLUTIONS sunteti de acord sa nu va implicati sau sa instigati la activitati ce pot dauna sau afecata SEO MARKETING SOLUTIONS, sau orice client SEO MARKETING SOLUTIONS sau orice alta terta parte. Aceste actiuni includ, dar fara sa fie limitative, blacklistarea IP-urilor SEO MARKETING SOLUTIONS de catre orice platforma online antispam sau afecteaza reputatia IP-urilor, sau actiuni ce rezulta in atacuri de tip DOS asupra serverelor SEO MARKETING SOLUTIONS, etc.

Sunteti singurul responsabil pentru a va asigura ca programele si scripturile instalate sau folosite in cadrul Serviciului contractat sunt securizate, iar fiserele si/sau directoarele au configurate permisiunile corecte. Sunteti responsabil pentru orice activitati sau actiuni atunci cand folositi Serviciul inclusiv compromiterea datelor de autentificare.

Sunteti de acord sa pastrati datele Dumneavoastra in siguranta tot timpul. Ne rezervam dreptul de a realiza periodic audituri de securitate la nivelul credentialelor de acces. In masura in care vom determina ca datele de autentificare (la email, ftp, Cont Client) au fost compromise sau exista riscul de a fi compromise, vom reseta acele date dupa caz sau vom suspenda accesul la Contul de Client, Server sau la intreg Serviciul. In masura in care asemenea actiuni sunt luate asupra Serviciului va vom notifica prin email la adresa asociata Contului de Client.

Ne rezervam dreptul de a rezilia orice Contract care este suspendat pentru incalcarea AUP sau PTM, fara drept de returnare a sumelor achitate.

Orice incalcare a prezentului AUP trebuie raportata la contact@googlewebmaster.ro

Prezentul AUP este parte integranta a Contractului de Furnizare Servicii


Politica de Trimitere a E-mailurilor

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 250 de email-uri ce pot fi trimise pe ora, mai exact exista o limita de 4.16 email-uri pe minut. Daca depasiti aceasta limita, majoritatea email-urilor vor returnate cu o eroare de livrare. Daca acest lucru se intampla va dura o perioada pana veti putea transmite din nou email-uri. Va rugam sa asteptati cel putin o ora dupa incident pentru a trimite din nou email-uri.

Orice lista de email-uri mai mare decat 5,000 de adrese necesita o solutie semidedicata sau dedicata, si anume server VPS sau server dedicat.

NOTA: NU este posibil sa trimiteti email-uri in continuu astfel: 250 email-uri pe ora x 24 de ore pe zi

Trimiterea de email-uri catre orice lista mai mare de 900 de adrese de email este permisa doar in perioadele cu incarcare redusa a serverelor. Aceste perioade sunt: Sambata si Duminica, iar de Luni pana Vineri intre orele 01:00AM si 08:00AM.

Toate liste de email trebuie sa fie de tipul Double Opt-In. Asta inseamna ca detinatorul adresei de email si-a exprimat explicit dorinta de a primi email-uri de la dumneavoastra si a confirmat ca adresa respectiva de email ii apartine. Nu permitem trimiterea de email-uri catre liste cumparate sau primite. Trimiterea de email-uri catre astfel de liste va fi interpretata ca SPAM si va duce la suspendarea neconditionata a site-ului dumneavoastra spre stergere.

Orice mesaj de nesolicitat va duce la suspendarea sau stergerea contului respectiv. Avem toleranta zero impotriva trimiterii de email-uri nesolicitate sau altor forme de spam.


CONTRACT DE FURNIZARE SERVICII

Preambul

Urmatorul Contract de Furnizare Servicii (denumit in continuare “TFS”, “TERMENII”, “CONTRACT”) se aplica atunci cand Dumneavoastra (denumit in continuare “CLIENT”, “BENEFICIAR”, “DUMNEAVOASTRA”, “DVS”) folositi Site-ul nostru (denumit in continuare “SITE”, “CONT CLIENT”), respectiv cand Comandati oricare din serviciile furnizate sau optiunile disponibile in oferta comerciala a SEO MARKETING SOLUTIONS SRL (denumita in continuare “SEO MARKETING SOLUTIONS”, “NOI”, “AL NOSTRU”, “FURNIZOR”, “NOSTRU”). Impreuna (“SEO MARKETING SOLUTIONS” si “CLIENT”) suntem denumiti “PARTILE”. Achizitionarea unui produs sau serviciu nu va acorda nici un drept de folosinta sau dispozitie asupra marcii.

Definitii

Daca nu sunt definite altfel in acest TFS, urmatorii termeni sunt definiti astfel:

“Contract” – reprezinta termenii de furnizare a serviciilor dar si toate politicile/conditiile publicate pe site-ul nostru in sectiunea Termeni Legali ce sunt completate de Comanda trimisa de dumneavoastra pentru achizita serviciilor, respectiv email-urile transmise ca urmare a comenzii.
“Comanda” – reprezinta orice comanda de achizitie realizata de Client pentru servicii regasite in ofeta SEO MARKETING SOLUTIONS.
“Site”- se refera la site-ul SEO MARKETING SOLUTIONS, atat site-ul public disponibil la adresa web www.SEO MARKETING SOLUTIONS.ro sau Contul de Client disponibil la adresa web yeti.SEO MARKETING SOLUTIONS.com.
“Servicii” – se refera la oricare din serviciile de furnizate de SEO MARKETING SOLUTIONS.
“Ticket” – se refera la orice solicitare de suport transmisa prin email sau prin Contu de Client.
“AUP” – Termeni de utilizare acceptabila a Serviciilor contractate care constituie parte integranta din acest contract.
“SLA” – Angajament de calitate a serviciilor contractate care constituie parte integranta din acest contract.
“PTM” – Politicile de trimitere a emailurilor care constituie parte integranta din acest contract.
“14zile” – Politica de returnare a sumelor achitate care constituie parte integranta din acest contract.
“PDP” – Protectia datelor personale care constituie parte integranta din acest contract.
“Transfer” – Termenii de transfer gratuit la SEO MARKETING SOLUTIONS de la alt furnizor care constituie parte integranta in acest contract.

Lamuriri

Acesti termeni reprezinta Contract-ul cu SEO MARKETING SOLUTIONS care trebuie sa fie acceptat inainte de comandarea oricarui serviciu de pe Site-ul SEO MARKETING SOLUTIONS. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei “DA, sunt de acord si declar pe propria raspundere ca am citit Termeni Legali” si prin apasarea butonului “Trimite Comanda” reprezinta o acceptare din partea Clientului a ofertei SEO MARKETING SOLUTIONS si a prezentilor Termeni, in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Apasarea butonului “Trimite Comanda” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Etapele tehnice pentru incheierea Contractului presupun selectarea Serviciului dorit, completarea formularului de comanda, citirea si acceptarea Termenilor Legali si apasarea butonului “Trimite Comanda”.

Contractul este stocat de catre Furnizor si accesibil in orice moment la adresa
Pentru identificarea in mod unic a acestui contract se va folosi o cheie de control criptografica prezenta pe facturile fiscale, sau pe Site.

PARTILE CONTRACTULUI

Partile prezentului Contract, sunt:

1. S.C. SEO MARKETING SOLUTIONS SRL cu sediul social in localitatea Ploiesti, Prahova, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J29/2140/2016 avand Codul Fiscal 36826012 cu Sediul Social in Str. Cameliei 12, in calitate de Furnizor, si

2. Persoana juridica sau persoana fizica identificata prin datele introduse in formularul de comanda, informatii ce se regasesc in prima factura primita in calitate de Beneficiar. Factura devine parte integranta a prezentului contract.

Beneficiarul garanteaza corectitudinea datelor introduse in formularul de comanda si faptul ca ele sunt conforme cu realitatea. Prin completarea formularului de comanda declarati pe propria raspundere faptul ca sunteti persoana fizica cu varsta de peste 18 ani; in cazul in care reprezentati o persoana juridica, prin completarea formularului de comanda declarati pe propria raspundere ca aveti deplina autoritate si competenta de a incheia si de a semna prezentul contract precum si de a executa obligatiile ce decurg din acesta. In conditiile in care datele introduse contin erori, acestea pof fi corectate accesand contul de client folosind datele de acces, trimise de Noi dupa prima comanda sau prin resetarea parolei ce se poate face folosind formularul specific de pe Site. Datele pot fi modificate prin transmiterea catre SEO MARKETING SOLUTIONS in atentia departamentului legal la adresa contact@googlewebmaster.ro a documentelor necesare ce garanteaza identificarea Beneficiarului. Completarea unor date false sau incorecte de catre Beneficiar poate duce la suspendarea sau rezilierea, de plin drept, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, a acestui Contract si/sau a Serviciilor care obiectul Contractului. Benefinicarul este responsabil inclusiv pentru actiunile angajatilor proprii sau a tertilor ce folosesc datele de conectare sau acces puse la dispozitia acestuia de catre Furnizor, date care intra in posesisa angajatilor Beneficiarului sa tertilor prin mijlocirea Beneficiarului.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Prin acest Contract, Furnizorul se obliga sa puna la dispozitia Beneficiarului urmatoarele servicii ce se regasesc evidentiate in facturile emise de SEO MARKETING SOLUTIONS catre Beneficiar, astfel:

Servicii de optimizare tehnica (SEO);
Servicii de gazduire a site-ului(urilor) web;
Servicii de realizare site-uri web si magazine online;
Vanzarea de publicitate online.

Furnizorul se obliga sa ofere asistenta tehnica pentru Serviciile contractate. Totusi pot exista situatii in care rezolvarea unei anumite situatii nu cade in limitele de compententa asumate de SEO MARKETING SOLUTIONS.

VALOAREA SERVICIILOR

SEO MARKETING SOLUTIONS va emite facturi proforme pe baza carora Beneficiarul trebuie sa achite contravaloarea Serviciilor contractate. Exceptie fac doar institutiile publice care se supun prevederilor Legii nr. 98/2006 privind achizitiile publice, pentru care se vor emite facturile fiscale dupa finalizarea procedurilor de achizitie prin sistemul SICAP.

Perioada de facturare este aleasa de Dumneavoastra in formularul de comanda. Aceasta poate fi modificata printr-o solicitare in scris adresata departamentul Plati prin transmiterea unui e-mail. Modificarea perioadei de facturare se realizeaza prin intermediul e-mailurilor doar pentru serviciile de gazduire sau inchiriere servere si doar in cazul in care contractul este activ.

Preturile Serviciilor furnizate de SEO MARKETING SOLUTIONS pot fi afisate pe Site in Lei si contin TVA.

TERMENII DE PLATA

SEO MARKETING SOLUTIONS va emite prima factura proforma imediat, automat, chiar dupa momentul semnarii Contractului. Ulterior, cu 14 zile calendaristice inainte de expirarea perioadei initiale contractate de Client, Furnizorul va emite automat facturi proforme de prelungire a Contractului conform perioadei de facturare aleasa de Client. Plata contravalorii Serviciului contractat devine scadenta in 14 zile calendaristice de la momentul emiterii proformei de catre Furnizor, deci la expirarea perioadei contractate initial. Factura proforma se va transmite pe adresa de email asociata Contului de Client, motiv pentru care Clientul este singurul raspunzator sa se asigure ca a declarat o adresa de email valabila, asupra careia are dreptul deplin de dispozitie .

Clientul poate achita aceste facturi proforme prin Transfer Bancar sau cu Card-ul Online. Acceptam plati Online cu Carduri Visa si Mastercard. Pentru platile cu Cardul Online procesatorii agreati sunt EuPlatesc. Pentru Contractele suspendate va fi necesara plata prin EuPlatesc sau transfer bancar.

DATA INCEPERII FURNIZARII SERVICIULUI

SEO MARKETING SOLUTIONS se obliga sa activeze Serviciile care fac obiectul prezentului Contract in maxim 15minute de la inregistrarea platii realizate de Beneficiar. Inregistrarea platii presupune pentru platile realizate Offline (prin transfer bancar, depunere de numerar) confirmarea ei de catre banca noastra si procesarea manuala de catre un reprezentant SEO MARKETING SOLUTIONS, iar pentru platile cu Card-ul Online se realizeaza automat instant sau in maxim 2 minute de la finalizarea platii.

Procesarea manuala a platilor realizate Offline, se face exclusiv de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00.

Data de incepere a furnizarii Serviciului contractat, este data la care SEO MARKETING SOLUTIONS pune la dispozitia Clientului prin email sau in Contul de Client informatiile de acces sau cele necesare pentru ca Clientul sa poate folosi Serviciul.

RETURNAREA SUMELOR ACHITATE

Toate platile efectuate valabil de catre Client nu au caracter returnabil. Platile realizate in avans nu vor fi returnate nici in cazul in care renuntati anticipat la Serviciile contractate. Totusi, conform garantiei de 14 zile, in masura in care decideti ca in primele 14 de zile calendaristice de la data inceperii furnizarii Serviciului sa renuntati la el, vom returna total sau partial sumele achitate. Detalii despre Serviciile ce fac obiectul garantiei de 14 zile sunt afisate online pe Site-ul nostru in sectiunea Termeni si Conditii

RENUNTAREA LA SERVICIILE CONTRACTATE

Beneficiarul intelege si este de acord ca, neconfirmarea platii pana la data scadentei Contractului, va determina suspendarea Serviciului. SEO MARKETING SOLUTIONS trimite o notificare prin email la adresa de corespondenta asociata Contului de Client cu 24 de ore inainte de momentul suspendarii.

Beneficiarul intelege si este de acord ca, serviciul va fi reactivat doar dupa ce plata integrala a facturii va fi inregistrata in sistem.

Beneficiarul intelege si este de acord ca, in situatia in care plata pentru Serviciul contractat conform proformei emise nu este inregistrata in sistem in cel mult 30 de zile calendaristice de la expirarea ultimei perioade platite, contractul intra in procedura de reziliere automata. Din momentul in care contractul este in procedura de reziliere automata toate datele stocate pe serverele Furnizorului vor intra in procedura de stergere.

Prezentul contract inceteaza de drept la expirarea perioadei initiale contractate, daca Beneficiarul nu intelege sa achite factura proforma de prelungire a serviciilor. Contractul poate inceta prin acordul partilor, anterior expirarii termenului Contractului.

SEO MARKETING SOLUTIONS poate inceta/suspenda furnizarea Serviciului contractat de catre Beneficiar din proprie initiativa, fara a fi necesara punerea in intarziere si fara alte formalitati sau notificari prealabile, in situatia in care:

 • Beneficiarul nu a respectat sau a incalcat prezentatul Contract, AUP sau PTM.
 • Beneficiarul nu-si respecta obligatia de plata a sumelor datorate potrivit acestui contract in termen de 30 de zile calendaristice de la data la care acestea au devenit scadente.
 • Beneficiarul nu a furnizat informatii reale in momentul completarii comenzii, sau le-a modificat in date fictive ulterior, prin intermediul Contului de Client.
 • Beneficiarul este angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice alt tip de activitati care intra in incidenta legii.
 • Beneficiarul sau un reprezentant al Beneficiarului, un angajat, un partener (persoana fizica sau juridica) sau un angajat/reprezentant al unui partener este implicat in nume personal sau ca reprezentat legal in activitati care sa prejudicieze drepturile sau reputatia SEO MARKETING SOLUTIONS, ori ale unui tert.

Aditional termenilor mentionati mai sus Partile pot denunta acest Contract daca:

 • Oricare parte nu respecta termenii si conditiile acestui Contract si nu depune toate diligentele necesare pentru a remedia situatia aparuta in timp de 30 de zile calendaristice de la primirea preavizului de la cealalta parte, exceptand cazul nerespectarii obligatiei de plata si neonorarea obligatiei timp de 5 zile calendaristice din momentul instintarii primite de la SEO MARKETING SOLUTIONS.
 • Cealalta parte este declarata in stare de faliment si s-a pornit actiunea de lichidare judiciara, daca procedura nu a fost retrasa/inceteaza in 60 de zile de la incepere.

In cazul in care o autoritate nationala sau internationala aduce argumente solide care incrimineaza activitatea Beneficiarului, SEO MARKETING SOLUTIONS poate suspenda Serviciul fara alte obligatii aferente.

In cazul incalcarii clauzelor prezentului Contract de catre Beneficiar, SEO MARKETING SOLUTIONS va pastra, cu titlu de daune-interese, orice suma platita in avans de catre Beneficiar si nu va fi obligata la restituirea contravalorii Serviciilor neefectuate catre Beneficiar.

CONFIDENTIALITATE

SEO MARKETING SOLUTIONS va depune toate diligentele pentru a pastra confidentialitatea datelor Beneficiarului stocate sau transferate prin intermediul sau. Administrarea Serviciilor contractate la SEO MARKETING SOLUTIONS se realizeaza prin intermeniul unei aplicatii numite Cont Client. Dupa semnarea prezentului Contract, la adresa de email completata in formularul de comanda Clientul va primi in mod automat din partea SEO MARKETING SOLUTIONS o parola necesara autentificarii in Contul de Client.

Clientul este responsabil de mentinerea securitatii Contului de Client si a datelor de autentificare. Clientul este responsabil pe deplin de activitatile ce se desfasoara in contul sau si orice actiuni in legatura cu Serviciul contractat.

Clientul este responsabil pe deplin de actiunile partenerilor (reprezentanti legali sau angajati ai acestora) angajati in realizarea/intretinerea si/sau promovarea Serviciului contractat.

Sunteti de acord sa anuntati SEO MARKETING SOLUTIONS de orice acces neautorizat sau alte brese de securitate. SEO MARKETING SOLUTIONS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau paguba care tine de posibilitatea Clientului de a o remedia. Luati cunostinta si sunteti de acord ca sub nici o forma Furnizorul nu este raspunzator, in nici un mod, pentru actiunile sau omisiunile Clientului sau ale utilizatorilor resurselor Serviciului, carora Dumneavoastra le dati acces, nici chiar in cazul pagubelor produse in orice fel de acestia datorita unor actiuni sau omisiuni. In cazul in care vor trebui achitate unele sume de bani cu titlu de despagubiri sau amenzi si nu numai, Clientul va fi obligat sa plateasca aceste sume de bani, si nu SEO MARKETING SOLUTIONS.

SEO MARKETING SOLUTIONS nu verifica continutul incarcat, stocat sau transferat de catre Beneficiar sau orice alt tert si in consecinta nu poate fi facut responsabil in nici un caz pentru acest continut. Totusi, in conditiile in care SEO MARKETING SOLUTIONS este notificat de catre o autoritate competenta in conformitate cu dispozitiile procedurale civile/penale in materie, va putea actiona rapid in vederea eliminarii sau blocarii accesului la acel continut care face obiectul notificarii.

TERMENI GENERALI PRIVIND SERVICIUL GAZDUIRE, GARANTII

Serviciul gazduire se refera la Contractele de tip Gazduire (Enduser, Reseller, Gazduire Pro), Inchirierea de servere virtualizate (Servere VPS, Reseller Cloud, Servere Shared si Data Center Virtualizat), Inchirierea de servere cu resurse dedicate.

SEO MARKETING SOLUTIONS garanteaza ca Serviciul contractat va fi livrat in conditii normale de functionare. Conditiile normale se determina prin masurarea uptime-ului inregistrat de serverul ce serveste Serviciul contractat. Masurarea se realizeaza pe intervalul unei luni calendaristice excluzand perioadele de mentenanta anuntate in prealabil si/sau situatiile de forta majora. Serviciile de Servere VPS si cele de tip Reseller beneficiaza de o garantie de 99.9% Uptime.

Conditii, Garantii respectiv definirea situatiilor de forta majora se regasesc definite in documentul SLA care este parte integranta a acestui contract.

SEO MARKETING SOLUTIONS nu raspunde si nu este responsabil pentru neexecutarea Serviciului, pentru degradarea sau orice intarziere in furnizarea acestuia, care:

 • poate fi atribuita partial sau complet actiunilor sau omisiunilor Clientului, angajatilor acestuia, tertilor angajati de catre Client sau beneficiari ai serviciilor acestuia;
 • care poate aparea in perioadele de mentenanta planificate de SEO MARKETING SOLUTIONS;
 • sunt rezultatul situatiilor de Forta Majora;
 • apar ca o consecinta a suspendarii serviciului de catre Furnizor ca urmare a neplatii de catre Beneficiar a pretului Contractului.

Utilizarea Serviciului se face pe riscul Dumneavoastra. Serviciul este furnizat pe baza “ASA ESTE”. SEO MARKETING SOLUTIONS nu isi asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume. Orice material download-at sau in alt mod obtinut prin folosirea Serviciului se realizeaza la discretia si riscul Dumneavoastra si sunteti responsabil pentru orice stricaciune a computerului Dumneavoastra sau pierderea de date rezultata in urma download-arii unor materiale. Mecanismele de securitate incorporate in Software cunosc limitari inerente/efective, Dumneavoastra avand responsabilitatea de a identifica exact necesitatile Dumneavoastra.

SEO MARKETING SOLUTIONS prin prezentul Contract nu garanteaza ca:

 • Serviciul se potriveste exact cerintelor Dumneavoastra;
 • Serviciul va functiona neintrerupt, in siguranta si fara erori;
 • Rezultatele obtinute prin folosirea Serviciului vor fi fara greseala si de incredere;
 • Calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de Dumneavoastra prin Serviciu vor indeplini asteptarile dumneavoastra;
 • Orice eroare a software-ului va fi/poate fi corectata.

SEO MARKETING SOLUTIONS va face eforturi insemnate pentru a intretine Serviciul, totusi, SEO MARKETING SOLUTIONS nu poate raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client sau detalii de vanzator, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la Serviciu, sau altor interactiuni cu Serviciul.

Trecerea la un abonament superior se poate face in orice moment, conform posibilitatii tehnice a Furnizorului la acel moment si conform regulilor stabilite prin prezentul Contract sau afisate public pe Site in sectiunea de Intrebari Frecvente. Trecerea la un abonament inferior poate fi realizata doar pentru conturile active.

Beneficiarul este responsabil de intretinerea si salvarea de siguranta (back-up) a datelor si de orice informatie stocata prin Serviciu.

LIMITAREA OBLIGATIILOR

Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca SEO MARKETING SOLUTIONS, asociatii sai sau alti parteneri, directori, actionari sau angajati SEO MARKETING SOLUTIONS nu au obligatii pentru orice paguba directa, indirecta, speciala, exemplara, inclusiv, dar nelimitandu-se numai la pagube de pierdere de castiguri viitoare, bunacredinta, folosire, date sau alte bunuri intangibile (chiar daca ati avertizat SEO MARKETING SOLUTIONS de posibilitatea unor asemenea pierderi), rezultand din: folosirea sau imposibilitatea folosirii Serviciului, erori, defecte, omisiuni, intarzieri in operatii sau transmisii sau orice alta neregula a bunului mers al Serviciului sau a software-ului; Costul procurarii de bunuri sau servicii pentru inlocuirea celor cumparate sau obtinute prin mesaje sau tranzactiilor realizate prin Serviciu; Accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau datelor Dumneavoastra; Declaratiilor si comportamentului unei alte parti fata de Serviciu; Orice bun sau serviciu oferit sau vandut prin intermediul Serviciului. Orice alta situatie referitoare la Serviciu sau la software.

LEGEA APLICABILA

Legea aplicabila prezentului Contract si relatia dintre Client si SEO MARKETING SOLUTIONS va fi sub incidenta legilor Statului Roman. Acest contract este incheiat in data acceptarii prevederilor sale de catre Client, asa cum este precizat in prima factura emisa de SEO MARKETING SOLUTIONS.

Prezentul contract se completeaza cu informatiile din factura trimisa Clientului de catre SEO MARKETING SOLUTIONS, inclusiv datele de identificare a Clientului, explicitarea serviciilor oferite si stabilirea pretului, inscris care parte integranta a prezentului Contract.

Aditional devin parte a prezentului contract asa cum au fost ele definite anterior, urmatoarele : AUP, SLA, PTM, 14 zile, PDP, Transfer.

Daca orice prevedere a prezentului Contract sau a altor documente incorporate este dovedita de o institutie competenta ca fiind nula/lipsita de efecte, partile sunt de acord ca aceasta institutie sa interpreteze clauzele contractuale cat mai aproape de forma actuala; restul prevederilor contractuale ramanand in vigoare.

RELATIA DINTRE PARTI

Acest Contract nu va stabili nici o relatie de parteneriat, asociatiune in participatiune, relatii de munca sau agentie intre SEO MARKETING SOLUTIONS si Beneficiar. Nici SEO MARKETING SOLUTIONS nici Beneficiarul nu vor avea putere de a lega cealalta parte sau sa creeze obligatii pentru cealalta parte fara a avea un consimtamant prealabil de la acesta, in scris, cu exceptia celor precizate expres in acest Contract.

SEO MARKETING SOLUTIONS si Clientul sunt de acord ca, exceptand cele scrise expres in acest Contract, nu vor exista terti beneficiari ai acestui Contract, cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau utilizatorii Clientului, fara ca de exemplu sa fie limitativ.

CLAUZE FINALE

Partile semnatare ale prezentului contract confirma ca acesta reprezinta intreaga lor vointa, clauzele fiind acceptate unanim, inclusiv clauzele neuzuale in acceptiunea art. 1203 Cod Civil.

Clientul este de acord ca fara a tine seamna de alta lege sau statut, orice revendicare sau litigiu ce reiese din acest Contract sau legati de utilizarea Serviciilor sau a Contractului trebuie inaintata in decurs de un an de la data producerii faptului generator sub sanctiunea decaderii din dreptul de actiune.

Orice litigiu din sau in legatura cu acest Contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea sau desfintarea lui, daca nu poate fi solutionat pe cale amiabila, se va solutiona prin arbitrajul Comisiei de Arbitraj de pe langa Asociatia Balcanica de Arbitraj – Filiala/Sucursala Bucuresti, in conformitate cu Regulile sale de procedura arbitrala.

In situatia in care Beneficiarul este o institutie publica, prezenta conventie arbitrala produce efecte in conditiile art 542 Cod Procedura Civila. Contractul se considera incheiat la Ploiesti, Romania.